Stressmestring –

Mange menneske har bruk for å kunne meir om stressmestring. Ei undersøking gjort blant studentar viser at to av dei tinga som slit dei mest i studietida er tidsstyring og stressmestring. Dette er to faktorar som heng nært saman, og det eine påverkar ofte det andre.

Eg tek no ferie i tre veker framover. Jobben blir mest muleg «fråkobla», men eg kjem til å sjå innom e-post ein til to gongar pr veke. Dersom du treng råd om stressmestring, er mi oppmoding at du les det du finn her på bloggen min. Om dette ikkje løyser det du treng, ta kontakt med meg etter ferien. Send meg gjerne ein e-post til kontakt@kompetus.no, så tek eg kontakt umiddelbart etter ferien.

Dei stressmestringsverktøya du får lære er av dei beste mestringsmetodane som er tilgjengelege, og du vil oppnå gode resultat av å følgje dei råda du får med deg i eit samarbeid med meg.

God sommar. Helsing Per Robert Tafjord

ps. har du kontakt med nokon som skal studere til hausten? Tips dei om at eg kjem med ei lita, men innhaldsrik bok om tidsstyring og stressmestring for studentar tidleg i august. Sjå meir i artikkelen nedanfor denne.

Reklame

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s