Minibok/dobbel-cd om stressmestring

2014-06-21 07.57.52illustrasjon bøker nr 2 15.05.2014 For ei tid tilbake heldt eg eit miniseminar om stressmestring for Ålesund og omegn MS-forening. Seminaret har tittelen «Stressmestring – kva betyding har det for eit menneske sin helsetilstand?», med undertittel «Stressmestring for deg som har ei diagnose, for deg som ikkje har det, og for alle oss andre som er ein plass midt i mellom».

Tilbakemeldingane under og etter seminaret var gode, også frå deltakarar som var med som ledsagarar, og som er friske menneske. Eg har no spelt inn ein nedkorta variant av miniseminaret på ein cd. Den er på ca 70 minutt. Der får du presentert det eg meiner er dei tre viktigaste stressmestringsverktøya, dei som raskast lærer deg å mestre stresset ditt. I tillegg får du mange andre små tips rundt andre verktøy som støttar deg til betre stressmestring.  Du får også med ei minibok på 30 sider.

Du får også ei anna cd. Den handlar om stressmestring for deg som er ein omsorgsperson for eit familiemedlem. Den er mest relatert til foreldre som har omsorg for barn som har ei diagnose, men passar også like godt for deg som har eit omsorgsansvar for heimeverande gamle forelde. Å ha omsorg for nære familiemedlemar er noko som slit mange svært mykje. CD-plata inneheld mange tips om korleis du kan mestre omsorgsstress på ein betre måte. Ca 54 minutt.

Kva kostar så alt dette? Det kostar deg den utrulege summen av kr 149,- + porto ved bestilling fram til 04.07.2014. SEnd ein epost til kontakt@kompetus.no , ring meg for bestilling på tlf 952 13 859, eller nytt bestillingsboksen nedanfor.

 

 

 

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende tjenester og produkter, Uncategorized og merkt , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s