Stressmestring, kva betyding har det for eit menneske sin helsetilstand?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????Eg har nyleg halde eit miniseminar for Ålesund og omegn MS-forening med tittelen som står i overskrifta her. Undertittelen er «Stressmestring når du har ei diagnose, når du ikkje har ei diagnose- og for alle oss andre som er midt i mellom».

Sjølv om det under vegs i seminaret, og i e-boka, er referert til bruk overfor folk som har sjukdomsdiagnoser, passar innhaldet like mykje for folk som er friske  og førige, og for folk som er friske, og ikkje fullt så førige. E-boka er på knappe 30 sider ( seminaret kan gjennomførast på 3-4 timar).

I tillegg til e-boka har eg no også laga ei cd,  eit 70 minutts nedkorta variant av seminaret. Du får også med CD 2,s om er eit samandrag av eit seminar. Den heiter «forebygging av stress og utbrentheit knytt til omsorgsarbeid av familemedlemar». Denne siste er ein god informasjon om stressforebygging for menneske som har omsorg i eigen heim av eigne barn, eller av nære pårørandei  f eks godt vaksne foreldre sin heim.

Eg ser at det siste temaet blir meir og meir aktuelt rundt om i landet, etter kvart som pleierelaterte oppgåver blir ein salderingspost som blir hyppig nytta for å spare seg til endå meir fant. Blir f eks det eg kallar tre private omsorgsarbeiderar utbrent, og forsvinn ut av avbeidslivet i ein enno yrkesaktiv alder, vil det koste like mykje i trygdekostnader som det den n brutto innsparinga ein får ved å legge ned dagsenteret.

E-boka og dei to cd-platene kostar til saman kr 199,- + evt porto. Send ein e-post til kontakt@kompetus.no. Skriv at du ønskjer minibok om stressmestring + cd-plater, og opplys adressa di og telefonnr.

(c) Per Robert Tafjord, Proaktivt Påfyll

ps. Har du bruk for coaching? Ring meg på telefon 952 13 859 for meir info.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s