Gjer nye oppgåver på jobben deg usikker og stressa?

2013-10-09 09.18.44Det er vanskeleg å gjere ein god jobb dersom du føler deg usikker på jobben. Ei undersøking i USA viser at leiaren sin rolle har stor innvirking på korleis innsatsen til dei ha er leiar for vil bli. Mange arbeidstakarar yter meir når dei har eit godt forhold til sjefen, og har ein sjef som inspirerer og engasjerer. Som gir tilbakemeldingar, både på det gode og på det som kan gjerast betre. Dersom ein arbeidstakar blir sett også for det han gjer bra, og får høyre dette, er det lettare å gjere endå meir av det same.

Det er i dag raske forandringar og krav til omstillingar innan dei fleste arbeidsplassar. Det gjer at vi stadig vekk må forandre arbeidsprosessar både mentalt og reelt utøvande. Her er det også viktig at ein leiar kjem inn og helper den arbeidstakande utøvaren til rette. God innføring i nye arbeidsprosessar gjer arbeidstakaren sikrare, og det aukar også produktiviteten raskare.  Ei betre innføring i nye oppgåver reduserer tidsbruken før oppgåva blir beherska, og det aukar også sjølvkjensla til arbeidsutøvaren.

God opplæringsledelse ved innføring av nye oppgåver gjer arbeidstakaren mindre usikker og stressa, og det er samtidig ein god måte å bygge sterke band mellom leiar og den som blir leia.

(c) Per Robert Tafjord, Proaktivt Påfyll

Ps. vil du ha den gratis e-boka mi om Stressmestring? Det er ei enkel bok på ca 30 sider, og den kan forandre livstrivselen og gjere deg til ein langt betre stressmestrer. Sjå på artikkelen nedanfor denne. Her finn du også ein bestillingsmal. Bestill den før klokka er 2400 laurdag kveld. Då får du den tilsendt gratis.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s