Har du lyst til å ha ei gratis e-bok som gjer deg til ein som mestrer stresset ditt?

illustrasjon bøker nr 2 15.05.2014Forrige helg hadde eg eit miniseminar om stressmestring for Ålesund og omegn  MS-forening. Seminaret tek opp det eg meiner er dei tre viktigaste stressmestringsverktøya. Disse er:

1. Affirmasjonar, eller det positive sjølvsnakket. Den indre dialogen du har med deg sjølv, og tek for seg korleis du kan nytte dette for å få bukt med stressplagene dine.

2. Stressdagboka. Dette er korleis du skal bruke ditt eige detektivbyrå for å finne fram til følgjande: Når vert eg stressa? Kva er det eg merkar, og korleis merkar eg stress-signala mine? Kva er årsaka til at eg vert stressa? Og  så det proaktive, kva tiltak kan eg gjere for at eg skal overvinne stressårsaka, og aller helst – gjere det slik at det ikkje skapar noko stress for meg i framtida.

3. Problemsirkelen og den proaktive påvirkningssirkelen. Eit effektivt  verktøy for å lokalisere problema dine, og finne fram til korleis du kan påvirke disse problema gjennom proaktive handlingar, slik at du fjernar dei, og fjerner mange av dei ein gong for alle.

Den vesle e-boka, som er på ca 30 sider, er lettlest og lærer deg å overvinne mykje av stresset du møter på din veg. I tillegg til dei tre verktøya som er nemnt ovanfor vil du også få lære litt om nokre andre mindre, men svært effektive verktøy.

E-boka er gratis for deg fram til 30. mai. Nytt deg av høvet, og få den tilsendt ved å fylle ut informasjonen  i meldingsboksen nedanfor, eller send ein e-post til kontakt@kompetus.no der du opplyser at du ønskjer e-boka om stressmestring. Opplys då namnet ditt, e-postadresse, og også gjerne adressa di og telefonnummeret.

(c) Per Robert Tafjord, Proaktivt Påfyll

 

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s