Stressmestring – kva betydning kan det ha for eit menneske sin helsetilstand?

illustrasjon bøker nr 2 15.05.2014Gratis e-bok om stressmestring, 30 sider.

Eg veit at akkurat i dette øyeblikket er det mange menneske som kunne hatt bruk for mi hjelp, fordi dei er stressa, slit, har angst og er deprimerte. Dessverre er det alt for mange som er dette, og som eg har lyst til å hjelpe. Dessverre er det også alt for få som veit at tenestene eg kan tilby, verkeleg finst, og at dei kan gjere mykje for å betre mennesket sin trivsel.

For få menneske av dei som treng det har funne fram til meg, eller dei finn fram til meg- og trur det er for dyrt. Eg tek tross alt 60 % av den timeprisen kunden betaler for å få fiksa bilen sin. Og den er vel meir verdifull enn helsa?

Som stresscoach med spesiell interesse for proaktiv problemløysingsbistand i tillegg, har eg mange arbeidsverktøy som er til nytte for deg, eller for den/dei du kjenner som slit med stressrelaterte slitasjar.

Kva kan eg gjere med dette, slik at det ikkje treng koste deg noko å finne ut kva du verkeleg kan gjere for å få bukt med stresset ditt? Eller- korleis kan du hjelpe andre ved å formidle opplysning til andre om at eg har eit gratis tilbod som mange kan nytte seg av?

Som eit første steg på vegen har eg laga ei lita e-bok til deg. Den heiter «Stressmestring – kva betydning kan det ha for eit menneske sin helsetilstand?» og den er på ca 30 sider. Det er ei e-bok med kunnskap om korleis du kan nytte det eg meiner er dei tre viktigaste stressmestringsverktøya for å lære deg å bli mest muleg stressfri.

Den lærer deg m a:

  •  korleis du skal lokalisere stress-signala dine, finne fram til årsakene, og også korleis du kan gjere mottiltak mot stresset.
  • Bruken av affirmasjonar, dvs det positive sjølvsnakket
  • Den proaktive problemsirkelen/problemløysingssirkelen

Du får også vite meir om kva stress er, i tillegg til å få lære meir om nokre mindre, men svært effektive stressmestringsteknikkar.

Vil du ha tilsendt ei gratis e-bok på ca 30 sider via e-post? Nøl ikkje. Fyll ut informasjonen eg treng nedanfor, så sender eg den til deg i løpet av ein dag eller to. Boka blir distribuert gratis fram til 30.05.2014.

(c) Per Robert Tafjord, Proaktivt Påfyll

ps. Og – kjenner du andre som har nytte av boka, så tips dei om at dei får den gratis fram til 30.5.2014

(illustrasjon lovleg henta frå Free Photos Bank)

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s