Har du lyst til å gjere noko med dei problema som gjer at du blir stressa?

2013-10-09 09.18.44Stressmestring – kva betyding har det for eit menneske sin helsetilstand? Klart du kan klare å bli stressfri.

Eg har no utarbeidd eit miniseminar der eg lar deg få lære korleis du skal gå fram for å ta knekken på dei problema som gjer deg stressa.

Seminaret tek ca 2 1/2 time, og er delt opp i ein teoretisk og ein meir praktisk del der du får lære det eg meiner er dei tre beste verktøya du kan nytte for å lære deg å unngå og bli stressa.

Seminaret blir  levert både som reell undervisning, og som sjølvstudium. Læreheftet for sjølvstudium er på ca 30 sider, inklusiv oppfølgingsspørsmål som du skal svare på for å få kunnskapen til å feste seg. Du får også ein cd med bokinnhaldet, slik at du kan høyre spora f. eks på veg til jobb. Cd-plata har også med to guida avspenningsøvingar, slik at du får lære deg å følgje ei guida avspenning for å lære deg rask avspenning. Avspenningsøvingane skal du rett nok ikkje høyre på i bilen, og det får du varsel om i forkant av avspenninga.

Meir info om stressmestringsseminaret kjem om få dagar.

(c) Per Robert Tafjord, Proaktivt Påfyll

Per Roberet Tafjord hjelper menneske med å få stresset bort frå livet sitt, samt løyse problem som skapar stress og andre vanskar for deg. Han er sertifisert både som livscoach og stresscoach, og kan hjelpe det med å løyse det mangfaldet av problem som gjer dagen stressande og vanskeleg for deg.

Du kan få coaching spesielt for det problemet eller den utfordringa du ønskjer finne ei løysing på, og du kan få følgje eit spesialutvikla konsept som lærer deg mange ulike verktøy som forebygg stress.

Ta kontakt med Per Robert Tafjord på telefon 952 13 859 – eller send ein e-post til kontakt@kompetus. no

Coaching er hjelp til sjølvhjelp, og det er ei av dei mest fornuftige investeringane du kan gjere for di eiga helse og livstrivsel.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s