Feiringstilbod på stresstermometer

2014-02-12 15.30.44 Proaktivt Påfyll og Per Robert Tafjord feirer at eg idag har  passert 15.000 klikk på www.stressplaget.wordpress.com . Dette feirer vi med eit eingongstilbod på Stresstermometeret, der du kun i dag og i morgon får dette til kr 247,- inkl moms, Normalprisen er på kr 397,- (Amazon.com tek USD 39,95 + frakt, i tillegg kjem det norsk momstillegg).

Prisen på kun kr 247,- inkluderer termometeret, A5 acrylstand inklusiv bruksveiledning, samt ein 8-siders infomanual om bruksmetodikken av stresstermometeret. (Vi tek forbehold om at lageret vi har evt går tomt, då vil det gå ca 10 dagar før vi får inn att nye)

Korleis fungerer stresstermometeret? 

2014-03-25 11.53.19    2014-03-25 11.58.59

Når du er stressa og anspent vil blodet ditt gå til musklane dine, slik at du får krefter og er klar for å ta opp den kampen mot det du stå ovanfor, eller til å gi deg kraft til å flykte raskast og lengst muleg bort frå faren. Det gjer at temperaturen i huda di fell, i og med at blodet ditt er andre stadar i kroppen din. Når dette skjer, er du ei ein periode i ein sterkt stressa livssituasjon. Dessverre er mange av oss alt for ofte i denne situasjonen. Stresstermometeret viser deg om du er Anspent, Nervæs, Uroleg, Roleg eller Herleg avslappa. ER temparaturen lav, er det eit signal om at du er for stressa. Er temperaturen høg, er det godt for kroppen din og for di helse.

Det første bildet ovanfor viser ein noko stressa situasjon, det etterfølgande bildet viser at kroppen er i ferd med å vere roleg og harmonisk att.

Prisen på kun kr 247,- inkluderer termometeret, A5 acrylstand inklusiv bruksveiledning, samt ein 8-siders infomanual om bruksmetodikken av stresstermometeret.

Dersom du bestemmer deg innan kl 2400 tysdag 24.03.2014  vil du i tillegg få med ei cd med avspenningsmusikk. Denne har ein ordinær pris på inntil kr 179,-.

NB, Det ser ut til å vere ein heng i tekstboksen eg la opp nedanfor, difor vart denne fjerna. Eg  ber deg om at du gjer følgjande; Send meg namn, fullstendig adresse, telefonnummer og e-postadresse med bestilling til kontakt@kompetus.no – så vil ordren din bli fylgt opp.

(c) Per Robert Tafjord, Tlf 952 13 859   kontakt@kompetus.no

Tlf

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende artikler og merkt , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s