Slit du litt for mykje med stress i parforholdet? Nytt deg av stressforebyggande par-coaching

href=»https://stressplaget.files.wordpress.com/2013/11/parforhold.jpg»>parforhold Det er ikkje alltid at alt er like rosenraudt

Dei fleste forhold der to menneske skal samarbeide har innimellom ei og anna konflikta. Om dette skjer i jobben, kan ein i alle fall ha ein pause frå stresset til neste dag, samt i helgene. Dersom det er dårleg klima i eit parforhold, har ein ingen distansering frå det. Ein lever tett på det, og det gjer ofte at problema berre aukar på, utan at ein finn noko positiv løysing på det.

Du har no mulegheit til å gjere noko med det. Som ein del av jobben min som stressmestringsveileder jobbar eg også med menneske i parforhold, enten ein og ein – men aller helst begge to saman. Er forholdet på randen av eit samanbrot, eller dersom ein også ønskjer å finne tilbake til gamle, gode høgder, kan ein gjere mykje med dette. Gjennom samtalar kan ein løyse problema, slik at dei blir løyst ein gong for alle. Det gjenopplever nærheita, lidenskapen, respekten, samhøyrigheita, dei gode samtalane, og gjenskaper dei morsomme og livgjevande samlivsgledene som dei føler har vore ein aukande og alvorleg mangel i forholdet.

Samlivscoachinga for å få bort stresset og finne tilbake til den gamle og gode harmonien er tilrettelagt med 5 samtalar pluss eventuelt ein oppfølgingssamtale ein månad etter samtale 5. Kvar samtale er ein kombinasjon av samtale rundt utfordringane som skaper samlivsproblem og eige arbeid med spørsmål som avklarer årsaker til problematikken. Å skape forandringar krev eigeninnsats, og i perioden mellom vekesamtalane arbeider ein også med spørsmål og oppgåver heime. Svara ein kjem fram til blir belyst i påfølgande samtale.

Samtale 1. Hovudtema; Ein ny visjon for parforholdet. De arbeider med å finne fram til korleis de ønskjer at de ideelle forholdet de i mellom skal vere.
Samtale 2. Hovudtema: Korleis kan du bli ein meir ideell partner.
Samtale 3. Hovudtema: 5 viktige samlivslover som gjer forholdet bra
Samtale 4. Hovudtema: Kva er det som fører til kampar og slitasje?
Samtale 5. Hovudtema: Korleis gi slepp på uro og bitterheit.
Samtale 6: Repetisjon og samtale om korleis ein best kan nytte den nye kunnskapen vidare.

Har du lyst til å vite meir om dette? Ta kontakt med meg for meir informasjon.
Dersom forholdet ditt er noko slitande og stressande, så er det verkeleg verdt det.

(c) Per Robert Tafjord, tlf 952 13859

<a

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s