Er verda som ein spegel? (om du les dette passerer eg 10.000 leste innlegg i dag)

iStock_000017050806Large  I dag passerer denne bloggen 10.000 leste innlegg, og det gir meg eit godt smil. Stress-plaget-bloggen har vore med på å gi mange menneske eit betre liv. Den har hjulpe mange til å bli mindre stressa, og den har også gitt mange påfyll av kunnskap som har gjort det enklare å mestre stress og andre livspåkjenningar. Bloggen er også ein viktig del av informasjonsflyten i jobben min som stresscoach/stressmestringsveiledar.

Eg las eit tankefrø i dag. Det seier: » Verda er som ein spegel. Om du freser til det, så vil det frese tilbake. Om du smiler – vil det også smile». Herbert Samuels .

Sidan det er ein «jubileumsdag» for meg med 10.000 leste innlegg har eg lyst til å formidle litt til om smilet, m a eit som er sagt av ei av favorittdamene mine: «Smil til kvarandre, smil til kona di, smil til mannen din, smil til barna dine, ikkje bry deg så mykje om kven det er du smiler til, for smilet ditt vil gjere at de går vidare gjennom livet  med større kjærleik til kvarandre». Mor Teresa

Det var dagens jubileumsartikkel. Ha ein herleg dag, og bruk smilet ditt for alt det er verdt. Det er gratis i bruk.

(c) Per Robert Tafjord

ps. Bruk for stressforebyggande coaching eller har lyst til å få informasjon om anna form for coaching? Ta kontakt med meg på telefon 952 13 859

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching, Humor og merkt , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s