Ønskjer du å ha ein stressfri haust ( + vere stressfri resten av livet)?

Stress er ein plagsom «djævel» som sit på skuldra di og sår tvil og skapar uhygge i mykje av det eit menneske gjer, eller skal gjere. Og det er slitsamt at det ikkje berre er dei reelle handlingane vi utøver som skapar stress. Tankane våre skapar minst like mykje stress som det som reelt skjer med oss.

Eg er ein av dei få spesialiserte stresscoachane i landet, og er spesialisert innanfor multidisiplinær stressforebygging, dvs ved at eg lærer klientane mine reelle forebyggingsteknikkar som du kan bruke for å forebygge stress for framtida, og fjerne stress og utbrentheit som allereie har opparbeidd seg i deg.

Når du meistrer stressforebyggingsteknikkar, kan du bruke desse resten av livet ditt. Følgjeleg er investeringa du gjer no også ei investering for resten av livet. Og det er ei behageleg investering, då den gjer deg stressfri, og fjerner alt ubehag du har med dette, ein gong for alle.

Det du får att i første fase av den investeringa du gjer i form av eit samarbeid med meg skjer gjennom 8 samtalar der du lærer deg å benytte stressmestringsteknikkane. Du blir fylgt opp i form av opplæring og kontroll av di eigen framdrift. Du får i tillegg svar på dei spørsmåla du har i løpet av dei 8 samtalane, slik at du får kontrollere at ting skjer, og du får justere ting som ikkje fungerer godt nok for deg i første fase.

Vil du vite meir om korleis du kan dra nytte av den investeringa du gjer i di eigen helse? Send meg ein e-post – eller ring meg på 952 13 859. Eg har rett nok ferie, men vil prioritere å følgje opp info til folk som har behov for å investere i eigen helse. Oppstart for samtalar vil ikkje skje før etter ferien, dvs ny jobbstart 5. august.

(c) Per Robert Tafjord

PS. Dersom du gjer avtale om investere i samtaleoppfølging før denne datoen unngår du ein prisauke som vil kome frå august 2013.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende tjenester og produkter og merkt , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s