Brøvollfestivalen 2013

Eg må smile litt. Av og til ser eg på søkeorda som blir nytta, og som m a leiar folk inn på denne bloggen min. Her kan det vere mykje ulikt som fører folk til sida, m a for ei tid sidan kom ein person inn og las litt basert på følgande søkeord «stressa på grunn av at kona er sur», eit anna søk var » lærer som er lei av uforskamma elever» – og i dag er det altså «Brøvollfestivalen 2013» som har ført ein person innom sida mi.

Dette er interessant. Eg har sjølv ikkje vore på Brøvollfestivalen, men veit at denne noko «merkelege» festivalen trekkjer mykje folk. Og – eg er brennsikker på at den er stress-forebyggande. Initiativtakarane legg for dagen ( og natta) masse kreativitet og finn fram sprø påfunn.  Arrangementa skaper humor og latter, nærkontakt, musikkopplevingar og gode samtalar. Alt dette er stressforebyggande. Så gode arrangørar – stå på, sprei humor og glede og sprø innfall.

(C) Per Robert Tafjord

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende artikler og merkt , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s