Korleis kan du vere til teneste for andre dette året?

8. Korleis vil du vere til teneste for andre dette året?

Eg høyrer nesten kva enkelte av dykk tenkjer når de ser denne overskrifta. «Kva i huleste er det han vil? Korleis eg skal vere til teneste for andre? Og det etter den vesle artikkelen han hadde i går om å ta tre minusaktivitetar bort frå «må-gjere»-lista mi.

Ja, eg gjer faktisk det. Det er faktisk ei etablert kjennsgjerning at vi menneske føler oss mest vel, og også gjer det best når vi finn fram til korleis vi sjølve vil vere best til teneste for andre. I dette ligg det at vi då får muligheita til å gjere meir av det vi likar best å gjere overfor andre. Meir av det som er lidenskapane våre. Det er f eks ikkje heilt tilfeldig at eg brukar litt tid på desse bloggpostane mine. Ein grunn er at f eks har sett disse dagane eg har køyrt disse 8 punkta mine har talet på lesarar auke vesentleg, og at tilbakemeldingane også aukar. Det fører igjen til at eg når fleire menneske eg kan hjelpe gjennom coachinga mi.

Spørsmålet opnar opp for ein refleksjon frå di side der du gjerne kan bruke litt tid på å finne ut meir om korleis du kan bruke positiv tid på andre menneske – og på kva du har som mål å kunne skape av forandring og betra positivitet – både for deg sjølv, og ikkje minst for dei du gjer og gir det til. Og – spørsmålet gjeld både for fritida og arbeidstida di.

© Per Robert Tafjord  952 13 859

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s