Ta bort 3 tidkrevjande minusaktivitetar

iStock_000012722858Medium

7. Ta 3 minusaktivitetar bort frå «må-gjere»-lista di

Folk flest, eller i alle fall svært mange, klagar over at tida ikkje strekk til. Det er feil. Tida strekk til, men vi forsøker å putte meir inn i den enn det vi har muligheit til å rekke over. Dolly Parton-problematikken, der vi forsøker å fylle opp for mykje i noko som eigentleg er stort nok, fungerer svært skjeldan bra. Difor, ta ei vurdering OM du treng å gjere alt du gjer, eller vere med på alt du er med på.

Dette krev litt tid. Tid du akkurat no. Men – som frigjer tid når du først gjer det. Bruk litt tid på å finne fram til dei tidstjuvane dine som eigentleg ikkje er deg. Der du brukar tid som kunne ha vore nytta til noko som gir deg meir trivsel i staden. Dei aller fleste av oss får det langt betre om vi sluttar å gjere alle tinga vi gjer, og er med på alle tinga vi er med på. Når du tek deg litt tid og prioriterer unna det unødvendige, og prioriterer meir det som gir deg lidenskapeleg påfyll, vil livet bli både meir overkomeleg og langt meir triveleg.

Lær deg å seie meir nei – og start med dette i dag. Det er ikkje så mykje som skal til – og du kan det du vil.

©  Per Robert Tafjord  952 13 859

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , , , , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s