6. Lær deg noko nytt som skræmar deg litt

 

Det er ofte skræmande å lære nye ting. Fordi vi ikkje meistrer det. Men- for å meistre – må ein gjere. Dei aller fleste menneske har noko dei har lyst til å gjere meir av, men som dei ikkje tør å gå i gang med. Fordi ein då må bevege seg utanfor komfortsonen sin. Der ein ikkje kan nå om ein skal bli verande i sitt trygge stabile sideleie.

Bruk resten av året, eller deler av det, til å lære deg noko heilt nytt. Noko som gir deg påfyll og meir livsglede. For min eigen del har eg lyst til å lære meg korleis eg kan få disse små tekstane som du akkurat no les til å kunne bli lydfiler på bloggen min. Kva har du lyst til å lære deg som skræmer deg litt? Kan det f eks vere å lære deg å  framstå som ein mentor for andre som treng å lære noko som du er flink til? Kan det vere noko så «enkelt» som å tøre å stå fram som ein ekspert på eitt eller anna? Eller kan det vere å lære deg å klatre bratte fjell? Eller tøre å ha meir suksess i livet? Og seie at du har det?

Uansett – finn fram til ein unytta lidenskap i 2013, og lær deg noko nytt knytt til denne, der du må utfordre deg sjølv for å gjere det.

© Per Robert Tafjord  952 13 859

ps. Kjenner du nokon som har bruk for å lese bloggpostane mine? Del meg gjerne med andre.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stresstips og merkt , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s