Finn muligheitene dine (Tips 4)

Finn muligheitene dine

Føler du at du treng å gjere nokre forandringar i livet ditt? Har du lysta til å ha eit meir innhaldsrikt 2013 enn det starten på året ser ut til å bringe med seg til deg? Då er det på tide å gjere noko med det. Forandringane kjem oftast ikkje, dei må skapast av deg sjølv.

Kva kan du gjere med dette? Du kan ta ei idemyldring med deg sjølv. Ta deg eit ark eller to, og skrive ned alle dei alternative muligheitene  du kjem på som du kan ha lyst til å forandre eller innlemme i livet ditt for framtida. Når du gjer dette, skal du på førhand fjerne dei grensene du har i deg, og la både dei muligheitene som verkar fornuftige, og dei som ser ut til å vere meir umulege mål – få lov til å sleppe seg laus. Det er eit uttrykk som heiter: «Det som er muleg, er det eg seier er muleg». Det er lov å stå på og bryte grenser.

Når du innledningsvis jobbar med å finne fram til mulegheitene, gjer ikkje noko vurdering av fordeler og vankar innleiingsvis. Det legg berre bremsene på deg. Dei som du gir vatn til vil leve opp. Når du så har fått fram eit visst antal muligheiter, skal du bruke tid på å vurdere dei. Ver då leikande, og sjå f eks etter kva som kan bli resultatet av ide 8  og ide 23. Eitt av dei mindre «fornuftige» myldretankane i samarbeid med ein noko meir fornuftig kan vere det som gir deg mest glede i 2013.

© Per Robert Tafjord   Tlf 952 13 859 sjå også www.stressplaget.no og www.godlune.wordpress.com

Ps. Ta gjerne kontakt dersom du har behov for coaching knytt til bistand med å finne fram til muligheitene dine.Ofte er nokre få timar saman nok, og det kan hjelpe deg å  nå draumar og mål som du enno ikkje har klart å gjere noko med sjølv.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stresstips og merkt , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s