Gjer ei forandring på ein (u)vane

Er det dumt gjort av meg at eg snakkar litt om nyttårsforsett no? Du veit, disse lovnadane vi gir til oss sjølve, som skal innarbeidast og forandre oss radikalt i det nye året. Og som vi fortset og fortset å forsøke å gjennomføre kvart år.

Sidan vi no er i siste halvdel av februar, kan det vere ok å dra dei fram att. Og meininga er ikkje å gi deg dårleg samvit. Tvert i mot. Kva kan du gjere?

Gjer ei forandring på ein (u)vane

Vi menneske har mange vanar, og mange av dei går inn i omgrepet uvanar. Ting vi gjer, ofte utan å vite det. Nesten på autopilot. Det kan vere uvanen med å klø deg i bakhaudet – eller uvanen med å fullføre spørsmålet ein ven er i ferd med å stille, og så gi eit svar ut i frå det du trudde han skulle spørje om. Nokre av uvanane kan gi oss store fordelar når vi oppdagar dei, og får innarbeide nye og sunnare vanar. Å forandre dei tek ikkje meir enn 28 dagar. Difor, grip fatt i eit nytt nyttårsforsett i dag, på 20. februar 2013, og gjer ei rutineforandring, og sjå kva resultat det vil gjere for deg.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s