Ha ikkje for høg terksel for å ta kontakt når du er stressa

Ring meg når du har lyst til å snakke med nokon om stressplagene dine. Tlf 952 13 859.

Besøka på Stressplaget-bloggen har auka jamnt ut over året i 2012. Mange som er innom her og les artiklar som eg har skrive kjem inn gjennom linkar til Facebook. Samtidig viser statistikkar at fleire og fleire kjem inn via søk på ord som er relatert til stress.

Besøka resulterer også i at ein del ringer meg for å få ei innføring i korleis eg jobbar, og kva eg kan gjere for å hjelpe dei. Likevel, det er svært mange som er innom og les mange artiklar som ikkje tek direkte kontakt med meg. Eg brenn for å hjelpe deg å forhindre stress i livet ditt, og ei oppringing kostar deg ingen ting. I samtalen får du fortelje litt om korleis du har det, og eg fortel korleis eg arbeider. Multidisiplinær stresscoaching er ein metode som er til god hjelp, nettopp fordi du får ny kunnskap om mange ulike disiplinar som gjer deg meir stressfri. Danske undersøkingar viser at denne metoden truleg er den mest effektive mot stressrelaterte sjukdomar, og det får sjukmelde langt raskare tilbake i arbeid.

Sats på eit stressfritt 2013. Start stressforebygginga di i dag. Ring meg for ein uforpliktande samtale på tlf 952 13 859.

Per Robert Tafjord, sertifisert stresscoach /sertifisert livscoach ( med spesiell interesse for betre livskvalitet og betre realisering av livsmål).

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stresstips og merkt , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s