Stressforebyggande coaching vinter/våren 2013

Føler du at du er stressa sjølv om du nyleg har hatt ein lengre juleferie? Eller at du har blitt endå meir stressa av å ha denne ferien? Føler du at du blir meir og meir sliten, og skulle ønskje å gjere noko med det?

Stress er langt farlegare enn folk flest trur. Mange trur at det er det alvorlege stresset som til slutt gjer dei store skadene. Men – det meste av stresset startar som mild og tilsynelatande overkomeleg stress.  Difor er all stress som ikkje blir bearbeidd skadeleg i lengda.

Noko av stresset kan du gjere noko med sjølv, men ikkje alt. Ekspertar antydar at minimum 50 % av all sjukdom i vår del av verda skriv seg frå stress. Samtidig – ein kan gjere svært mykje med stresset sitt ved å lære seg å forebygge. Men – om du allereie er meir alvorleg stressa eller utbrent, må du nytte anna hjelp for å kome deg til hektene att raskast muleg.

Ein av dei måtane som har vist seg å hjelpe best er stresscoaching. Den metoden eg brukar er utvikla for å gi deg rask hjelp, og samtidig gi deg kunnskap som forhindrer framtidig stress. Og – om du føler deg stressa, er det vitkig å begynne no. Januar er ein fin månad å gjere nye tiltak. Og eg er klar for å hjelpe deg. Dersom du ønskjer å vere mest muleg stressfri når våren verkeleg kjem, skal du starte i dag. Kontakt meg på telefon 952 13 859, så avtaler vi tidspunkt for ein gratis informasjonssamtale. Deretter finn vi fram til når du vil begynne. Samtalane kan skje på kontoret mitt i Sykkylven, eller pr telefon ( resultatet er like godt via telefonrelatert behandling).

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende tjenester og produkter og merkt , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s