Kurs: Slik kan omsorgspersonar forebygge stress og utbrentheit

Eit kurs for foreldre som har omsorg for langtidssjuke barn

Å ha omsorg for ein person som krev mykje oppfølging er slitande, fysisk og mentalt. Når dette er ditt eige barn er det ekstra slitsamt. Ofte er kognitive ( kropp, tanke, sjel og sinn) påkjenningar og sjukdomar vanskeleg å gi gode diagnoser på. Likevel er sjukdomar, med eller utan diagnose, svært slitande, både for den som er direkte ramma og dei som skal ha dagleg omsorg for dei.

I arbeidet mitt med stressa og utbrente ser eg at at det å vere forelder med omsorg for barn som fell utanom god og sunn livsaktivitet ofte medfører alvorleg stress-slitasjar på foreldra. I ein del tilfelle å alvorleg at dei sjølve må ut av arbeidslivet, heilt eller delvis.

Difor lanserer eg eit kurs over to dagar, med eit par vekers mellomrom mellom samlingane, med oppstart i slutten av januar, der temaet «Slik kan omsorgspersonar forebygge stress og utbrentheit» blir temaet. Det blir ei djupare innføring i forebyggande aktivitetar, og det blir også erfaringsutvekslingar mellom kursdeltakarane.

Vi blir to stk om å undervise på kurset. Hovudkursleiar: Per Robert Tafjord

Meir info følgjer snart. Om du vil vite meir om kva som vil bli belyst, ring meg på             952 13 859 . Kursavgift er ikkje fastsett enno, men – del vil vere overkomeleg.

Om du ikkje har omsorg for eigne langtidssjuke barn, men kjenner nokon som har interesse av å bli med på eit slikt kurs, kan du då gjere meg den tenesta at du formidlar denne informasjonen vidare.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende tjenester og produkter og merkt , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s