Produktiv morgon – planlegging stressforebygging for private omsorgsarbeidarar

Har hatt ein produktiv planleggingsmorgon i samband med utarbeidinga av ein stressforebyggande pakke relatert til forebygging av stress for personar som har omsorg for  nære familiemedlemar.

Det er mange som blir alvorleg stressa pga slitet det reelt er å skulle ta ansvaret for f eks eit eige barn med ME, ADHD, Autisme etc. Til meir kunnskap ein har, til meir kan ein forebygge.

Eg har følgjande klart: Forelesingshefte, basert på presentasjonsfoilar med tillegg av den utdjupande presentasjonsinformasjonen. I tillegg har eg ein lyd-cd på knapt ein time med supplerande informasjon. Dette er klar for bruk. Ta kontakt med meg på tlf 952 13 859 / 70 25 02 46 for levering.

Over nyttår kjem resten, då er vi klar for å lansere innhaldet som kurs/ workshop, foredrag for grupper etc. Det vil då også bli med ei cd med info frå ein person som har vore omsorgsmottakar for alvorleg sjuk familiemedlem. Det blir også  med info frå ei som har hatt ME  i mange år, der hennar erfaringar blir formidla. Dei som kjøper det ferdige materiellet no vil få tilbod om resten når det er ferdig.

Per Robert Tafjord

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stresstips og merkt , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s