Stresscoaching

Eg ser at den siste tida har det auka på med klikk på bloggen min der folk søker opp meir informasjon om stress, og også rundt stresscoachinga.

Stress er eit forbaska plagsomt problem, som kan gjere stor skade, i verste fall også ende med døden. For mange overser faren med å vere stressa, og ventar for lenge. Eg seier eg likar best å forebygge, men arbeider mest med å hjelpe dei som allereie er alvorleg stressa eller utbrent. Og sjølvsagt, den delen av jobben betyr svært mykje for meg. Som ein kunde sa det: – Du må ha fullt opp av gleder, når du har forbetra meg så mykje som du har gjort.»

Eg oppmodar deg som har lyst til å lære meir om stressforebygging – før du blir stressa, om å ta kontakt. Og eg oppmodar ikkje minst deg som allereie er stressa eller utbrent om å ta kontakt med meg. Du vil då få ei innføring i kva vi kan gjere saman. All form for stress og utbrentheit er overkomeleg, men det er ofte ein lang veg å gå åleine.

Ring meg på tlf 952 13 859 eller 70 25 02 46 på dagtidstelefonen.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching og merkt , , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s