Eg treng hjelp til å gjere stressplaget-bloggen betre

+ meir hjelp til å gjere den meir kjend blant fleire som treng det eg skriv om

Eg har halde på med denne stressplaget-bloggen aktivt i vel eit år, og den er truleg ein av dei meir leste bloggane om stress og ting som betrar livet. Likevel, den når sjølvsagt ikkje opp mot bloggar som Fotballfrue, og andre meir mote og sexy livsstilsrelaterte sider enn mi.

Eg ønskjer sjølvsagt å nå fram til endå fleire med denne bloggen, og treng difor di hjelp. Kva kan eg gjere for å forbetre sida, for å få den meir aktiv og nå fleire lesarar? Eg tek i mot alle synspunkt med takk. Du når fram med å klikke på «kommenter innlegget» nedanfor dette innlegget. Alt som du bidrar med som gjer sida betre er verdifullt for meg, og for mange andre.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Coaching. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s