Godlunebloggen

For dei av dykk som regelmessig eller uregelmessig ser innom denne Stressplaget-bloggen, og som ikkje er knytta til Facebook-sida mi, de veit ikkje alle om at eg  har ein blogg som heiter www.godlune.wordpress.com   .

Ikkje alt i livet mitt dreier seg om stress, i realiteten er det lite i livet mitt som dreier seg om stress. Det handlar meir om å forebygge stress og utbrentheit. Eller – aller helst dreier det eg trivst best med om å bidra til at mennesket benyttar mest muleg av ferdigheitene og lidenskapane sine, slik at vi har ei god livsglede og kan nyte at vi likar det vi brukar det meste av tida vår på.

Når eg så skriv noko som er meir gledesrelatert enn stressrelatert, vil dette kome på Godlunebloggen. Difor oppmodar eg deg om at du også ser innom denne bloggen. Eg oppmodar deg også om at du kan bidra med tankar om ting du ønskjer eg tek opp, både her i Stressplaget og på Godlune. På førehand takk.

Per Robert

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Generell info om mitt arbeide med stress og utbrenthet. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s