Gode tilbakemeldingar etter stressmestringskurs

Sist torsdag avslutta eg det første stressmestringskurset mitt. Det vart arrangert saman med Mental Helse Sykkylven, og gjekk over 8 kveldar. Tilbakemeldingane frå deltakarane var svært gode, så gode at det fristar å arrangere eitt til med oppstart no i april.

Eit kurs som vert arrangert i full breidde for første gong har alltid litt som kan forbetrast. Likevel, eg ser at det vil ikkje bli store forandringa, kanskje at det blir korta ned til 6 kveldar dersom det er interesse for eit meir komprimert kurs blant framtidige deltakar.

Har du lyst til å bli med på eit kurs som går over 6-8 kveldar, evt også på dagtid dersom det er dei som har interesse av dette? Kursvarigheit 2-2 1/2 time pr gong.

Ta kontakt med meg på 952 13 859 eller send melding gjennom denne sida eller

p-rotafj@online.no .

Per Robert Tafjord

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Generell info om mitt arbeide med stress og utbrenthet og merkt , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s