Stressforebyggende tjenester og produkter

Tilbud på «Stress eller ikke stress, valget er ditt», «Stress på arbeidsplassen» og «Hvil deg litt»

De tre produktene overfor er tre gode stressforebyggende produkter.

Boken «Stress eller ikke stress- valget er ditt» er skapt av Bjarne Toftegård, mannen som står bak stresscoachundervisningen i Danmark, og som er min lærer. Boken er på lett forsståelig dansk. Den koster kr 120,-.

Heftet «Stress på arbeidsplassen» er et hefte tilrettelagt av Per Robert Tafjord, og inneholder følgende tema:     1. Stress på arbeidsplassen. 2. Hvordan kan du forebygge utbrenthet. 3. Hvordan forstå stress. 4. Stressforebygging. 5. Raske måter å fjerne stress.  Heftet er på 58 sider, og koster kr 50,-.

Avspennings-cd «Hvil deg litt» er skapt av musikeren og komponisten Egil Fylling, og har med en guidet avspenningsøvelse fremført av Stein Versto. Denne er en av de absolutt beste avspennings-cd’er med norsk guiding. Prisen for denne er kr 179.

Pris solgt hver for seg blir kr 349,-. Solgt samlet får du denne avspenningspakken for kr 290,- + eventuell porto. Send bestillingen til p-rotafj@online.no eller ring meg/sms til 952 13859.

STRESSFOREBYGGENDE TJENESTER OG PRODUKTER

Her vil det etter hvert komme informasjon om de tjenestene jeg tilbyr deg, og de produktene jeg har som er av stressforebyggende art. Det vil også finnes litt informasjon om andre produkter innimellom. Jeg har pr juni 2011 ikke nettbutikk med mulighet for å betale på forhånd. Derfor får du medsendt faktura, eller får betale e-bøker, e-kurs etc etter bestilling.

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Stressforebyggende tjenester og produkter, Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s