Informasjon om stressforebygging, stress og utbrenthet

KreAktiv formidling er et personlig selskap som eies av Per Robert Tafjord. Kontorsted i Sykkylven. Jeg arbeider primært som coach, kurs-og seminararrangør, og forfatter, primært av egne artikler og mindre publikasjoner.

Jeg er sertifisert stresscoach fra Forebyg Stress ApS i Danmark, samt sertifisert livscoach fra Advanced Life Coaching Institute i England. Er i tillegg sertifisert finansiell rådgiver BI. Har arbeidd 32 år i bank som kundeansvarlig/finansiell rådgiver for personkunder.

Fra siste årsskifte arbeider jeg heltid som selvstendig næringsdrivende. Jeg arbeider mest med forebyggende stresscoaching, coaching av mer alvorlig stressede – samt coaching av de som er utbrente. Jeg bruker en vitenskapelig utarbeidet mal, tilrettelagt av Bjarne Toftegård, psykolog og eier av Forebyg Stress ApS. Ved bruk av denne manualen har vi en innledende samtale, og deretter 7 samtaler der du lærer deg å bli avstresset. For de 4-5 første samtalene er det en ukes mellomrom, deretter er det 2 ukers mellomrom mellom de 2-3 siste samtalene.

Erfaringer fra Danmark viser at de som er så alvorlig stresset eller så utbrent  at de allerede er sykmeldt, ofte får redusert sykmeldingstiden til det halve. Dette gir betydelige fordeler for både den sykmeldte, familien og arbeidsgiveren.

Jeg jobber fra kontoret mitt i Sykkylven, og har i dag flere telefonkunder enn lokale kunder, og kundene er spredt over hele landet. Du når meg på tlf 952 13 859, eller på e-post p-rotafj@online.no . Du vil også finne mer info og kontaktskjema på www.dukandetduvil.no. Denne siden du er inne på nå er min hovedside for mitt arbeid knyttet til stressforebygging, samt mitt arbeid med stressede og utbrente.

Om du ønsker å lære deg stressmestring, eller  overvinne allerede alvorlig stress eller utbrenthet som du har, ta kontakt. Jeg er klar for å hjelpe deg over problemene. Ring meg på telefon 952 13 859 eller 70 25 02 46.

Ta kontakt.

Med hilsen

KreAktiv formidling

Per Robert Tafjord

stresscoach, livscoach, kursholder, foredragsholder, forfatter

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Generell info om mitt arbeide med stress og utbrenthet. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s