La ikke stress ta knekken på deg

Hei.

Namnet mitt er Per Robert Tafjord. Jeg jobber primært med å forebygge stress. Stress er en snikende påkjenning som svært mange ikke merker FØR det er for sent. Mitt mål er at jeg skal få så mange som råd til å lære seg å lytte til kroppens stress-signaler FØR det kommer så langt at det er en lang vei tilbake til en frisk og sunn livstilstand.

Det er dessverre slik i dag at få arbeidsplasser tilrettelegger stressforebyggende opplæring for sine tilsatte. Jeg tror at maksimum 10 % av landets arbeidstakere har fått noen form for stressforebyggende opplæring. Når jeg sier at jeg tror dette, kommer det fra reelle undersøkelser, basert på direkte spørsmål til et betydelig antall arbeidstakere fra ulike bedrifter.

Det er synd at så få tar dette alvorlig. I Sykkylven var f eks det sykmeldte fraværet i 2010 på 6.3%. I tillegg kommer ikkesykmeldt fravær. Når så fagfolk konkluderer med at stress er årsaken til minimum 50% av sykefraværet, kan en få bort mye av fraværet OM en tilrettelegger og lærer arbeidstakerne å ta knekken på stresset i forkant. Det vil spare arbeidsgiverne for mimimum kr 2.500 pr sykedag, og spare arbeidstakerne og deres nærmeste for mye sykdomsrelaterte plager.

På disse sidene vil det bli etterfylt med verdifull info rundt stressforebygging, stress og utbrenthet. Jeg oppmoder deg om at du regelmessig vender tilbake til siden min og oppdaterer kunnskapen din rundt stress. Om du ønsker å få tilsendt nyhetsbrevet mitt om stress, livsfremgang og andre gode verdier, send meg en e-post til p-rotafj@online.no, så legger jeg deg inn i mottakerlisten min.

Og nøl ikke om du vil ha coaching rundt stressforebygging, stress og utbrenthet. Jeg er klar for å hjelpe deg.

Per Robert Tafjord

About Per Robert Tafjord

Per Robert Tafjord arbeider som coach innan stressmestring og proaktiv problemforebygging med privatpersoner, større firma og det offentlige som kunder. Han lærer andre å forebygge stress og problem ved å bruke proaktive problemforebyggingsmetoder, før stress og problemer skaper vanskelige livssituasjoner. Han bruker spesialtilpasset coaching, tilrettelagt for å få alvorlig stressede og utbrente tilbake til sin gamle veremåte på kortest mulig tid. Han bruker også mange multidisiplinære stress- og problemmestringsteknikker, som i tillegg til å forebygge, også også m a øker arbeidseffektivitet og reduserer tidsbruk. Arbeidet skjer gjennom hans personlige firma Proaktivt Påfyll. Han skaper og arrangerer også kurs og seminarer knyttet til stressmestring og proaktiv problemforebygging innen mange ulike temaer. Er Sertifisert finansiell rådgiver BI, Sertifisert livscoach frå Advanced Life Coaching Institute, Sertifisert stresscoach frå Forebyg Stress ApS, og sertifisert Business Success Coach frå American University of NLP. Hovudmålsetting: Bidra til at du som medmenneske får eit betre liv, samt bruke ferdigheitene dine på best muleg måte for deg sjølv og dine medmenneske.
Dette innlegget vart posta under Generell info om mitt arbeide med stress og utbrenthet, Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s